Αρχή λειτουργίας

Τις επόμενες ώρες και ημέρες, το blog θα εμπλουτιστεί με υλικό που αφορά τις επερχόμενες εκλογές της Ε.Υ.Π.Σ.Κ.Μακεδονίας το σύνολο των υποψηφίων και των άλλων παρατάξεων, καθώς και τις θέσεις και απόψεις των υποψηφίων της Δ.Α.Κ.Π.Κεν.Μακεδονίας. Μπορείτε να επικοινωνείτε με το blog μας στην διεύθυνση: pyrosvestes.ken.makedonias@gmail.com

Διαβάστε τα ονόματα των υποψηφίων:





Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Μαλογιάννης Κωνσταντίνος (3ος Π.Σ.Θεσσαλονίκης).Θέσεις και απόψεις του υποψηφίου της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας

ΜΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
3ος Π.Σ.Θ.


Συναδέλφισσες Συνάδελφοι

    Η γενικότερη κατάσταση στην χώρα μας, έκανε τα όποια προβλήματα της υπηρεσιακής μας ζωής αν όχι περισσότερα και εντονότερα τουλάχιστον εντονότερα. Τα οικονομικά μας, αλλά και λειτουργικά προβλήματα του κάθε πυροσβέστη με εξώθησαν στο να προσπαθήσω να εργαστώ με τις όποιες μου δυνάμεις, κατεβαίνοντας ως υποψήφιος με την Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας για το Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ., ώστε αυτά να ακουστούν και να γίνει μία προσπάθεια και από μέρους μου για την όποια δυνατή επίλυση τους.
  
  Στις εκλογές του σωματείου μας στις οποίες κατέρχομαι ως υποψήφιος θεωρώ ότι πρέπει να συμμετέχουμε όλοι με την ψήφο μας, διότι τα προβλήματα επιλύονται με την συμμετοχή, την προσπάθεια αλλά και από την κοινού συζήτηση. 

Υπηρετώ στον 3ο Π.Σ. Θεσσαλονίκης από την ημέρα της ορκωμοσίας μου ως πυροσβέστης και ζητώ από εσάς να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια πρώτον με την συμμετοχή σας στις εκλογές αλλά και με την ψήφο σας σε άτομα που προσπαθούν για το ΕΜΕΙΣ.
   
 Πιστεύω προσωπικά ότι μεγαλύτερη συμμετοχή σημαίνει πιο δυνατή φωνή στα αυτιά αυτών που πρέπει να μας ακούσουν.
  
  Με ιδιαίτερη εκτίμηση ζητώ την ψήφο σας ανεξάρτητα από τις κομματικές σας απόψεις, διότι πιστεύω ότι σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν κομματικές επιλογές αλλά η όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση για την επίλυση των κοινών μας προβλημάτων.
   Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας στις διαδικασίες του σωματείου μας.